Ağalarov Pərviz Hidayət oğlu

1994-1998 ci illərdə Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakultəsini bakalavr,1998-2000 ci illərdə magistr pilləsi üzrə başa vurmuşdur.2003-2011 ci illərdə AMEA A.A. Bakıxanov adına Tarix institutunun “Azərbaycanın yeni tarixi” şöbəsində baş laborant və kiçik elmi işçi vəzifələrində çalışmışdır.Hal hazırda həmin institun dissertantıdır.

Elmi və dövrü mətbuatda məqalələrlə çıxış etmişdir.

2002 ci ildən pedoqoji fəaliyyətə başlamışdır.

MƏDƏD - ULTRA tərəfindən təşkil olunmuş müxtəlif treninglerde (Mimio, İntel,Təhsil portali, elektron jurnali və s.) iştiak etmişdir.

“Şəxsiyyətin inkişafı və Yeni Pedoqoji Texnologiyalar üzrə “İctimai Birliyin Qiymətləndirmə üzrə kurslarında iştirak etmiş və sertifikat almışdır.

2012-2013 cü illərdə Azərbaycan Universitetinin və “Şəxsiyyətin inkişafı və Yeni Pedoqoji Texnologiyalar üzrə “İctimai Birliyin təşkil etdiyi kurikulum təlimlərinin iştirakçısıdır.

Azərbaycan Respublikası TQDK seminarının iştirakçısıdır.