Tahirli Aytən Yaşar qızı

Bakı Dövlət Universitetini 1996-2000-ci illər bakalavr , 2000-2002-ci illər magistr təhsilini fərqlənmə diplomu ilə bitirmişdi.

Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Dövlət Qulluğu Məsələləri üzrə Komissiyanın Tarix fənni üzrə eksperti,

-ULTRA-Təhsil portalından istifadə üzrə təlim kursunu,

-Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi və “Mədəd” təşkilatı tərəfindən təşkil edilmiş İKT-nin təhsilə tətbiqi üzrə İNTEL “Gələcək üçün təhsil” təlim kursunu,

-Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi və “SMART TECHNOLOGİES” şirkəti tərəfindən təşkil edilmiş “MİMİO Xİ İnteraktiv lövhə ilə tədris” təlim kurslarını müvəffəqiyyətlə bitirmişdi.

-Yenilikci öyretmenler kademe kursu-2012,

-F. Bünyatovanın Konstruktiv Təlim Mərkəzi-“ Pedaqoji texnologiyar” treninqinin iştirakçısı olmuş və bu treninqleri də müvəffəqiyyətlə bitirmişdi.

-Türkiye Yenilikci öyretmenler formu 26-30 iyin, Ankara, 2012-ci ildə keçirilən forumun iştirakçısı,

-“Beynəlxalq kompyuter və təlim texnologiyaları simpoziumu”, 4-6 oktyabr, Qaziantep, 2012-ci ildə keçirilən konfransda  iştirak etmiş və “Tarixin tədrisində innovativ vasitələrin rolu” mövzusunda çıxış etmişdir.

-Kipr Beynəlxalq Universitetinin 13.VI.2013-cü ildə Bakı şəhərində təşkil etdiyi “Egitimdə Bilgi İletişim Teknolojileri” adlı konfransın iştirakçısı olmuşdu.
-AMEA-nın Arxeologiya və etnoqrafiya institutunun doktorantıdır- 2014.
-  "Ən yaxşı müəllim" müsabiqəsinin qalibi - 2015

E-mail: aytentahirli@gmail.com